Over het Wapen van Aalsmeer

Restaurant het Wapen van Aalsmeer en het inpandige zusje Hotel Aalsmeer, hebben een geschiedenis die zo’n 180 jaar teruggaat. Sinds 1975 zwaait de familie Arkesteijn de scepter in beide bedrijven. Met de komst van Stephan Kesting als gastheer, waait er een frisse wind door het restaurant. In 2020 onderging het interieur een metamorfose en ook de kaart ontwikkelt zich voortdurend.

De keuken laat zich nog het beste omschrijven als Frans-Europees met een fusiontwist. Maar ook voor de beste saté van Aalsmeer of een uitsmijter kun je bij ons terecht. Want dat is de kracht van het Wapen van Aalsmeer: alles kan. Van zakenlunch en daghap, tot fine dining.

“This kitchen is seasoned with love”

Stephan vormt samen met chef-kok Sabrina Hogerwerf – in de volksmond chef Saab – een culinaire tandem. Nieuwe ideeën en foto’s van gerechten vliegen dagelijks per whatsapp over en weer. Chef Saab verdiende haar sporen bij gerenommeerde restaurants in de omgeving en is bij het Wapen helemaal in haar element. Hier krijgt ze alle vrijheid om haar creativiteit en haar oneindige passie voor eten om te zetten in mooie gerechten en verrukkelijke verrassingsmenu’s.

Wijnliefhebber en -kenner Stephan stelt de wijnarrangementen samen en adviseert je aan tafel over de beste wijn-spijscombinaties.

Naast het restaurant met zo’n 52 zitplaatsen en onze bar, hebben we een prachtig besloten terras in de kerktuin van de Dorpskerk. Gezeten onder de kastanjes, waan je je hier op een zomeravond in Italië of Spanje. Maar midwinterfeestjes met vuurkorven en heaters vieren we er ook.

RESERVEREN RESTAURANT

* = verplicht veld

Wilt u voor meer dan 10 personen reserveren, dan verzoeken wij u telefonisch contact met ons op te nemen via 0297 - 385 520
Indien u voor een aantal personen de Dag Hap wilt reserveren dan kunt u hier het aantal opgeven.

BEDANKT VOOR UW RESERVERINGS VERZOEK

Uw email is aan ons verstuurd en er is een email gestuurd naar het door u opgegeven email adres.


Wij nemen zo spoedig mogelijk uw reservering in behandeling en nemen daarna direct contact met u op.

Controleer eventueel uw Spam folder als u geen email heeft ontvangen